Хотел Лагуна Бийч 4*

Хотел Лагуна Бийч 4*
Код на оферта:
3306

Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Транспорт:
Собствен транспорт

Цена от: 87 лв.
Програма

 Цени 2023

Настаняване

лято 2023, ALL

пик

02.07-24.08 

висок
22.06-01.07
25.08-06.09

среден
08.06-21.06

07.09-13.09 

нисък
до 07.06
след 14.09. 

Легло в двойна стая

203 лв.

162 лв.

120 лв.

87 лв.

Единично настаняване в 
двойна стая

264 лв.

210 лв.

157 лв.

114 лв.

Легло в двойна
супериорна стая с морски изглед 

213 лв.

173 лв.

133 лв.

100 лв.

Единично настаняване в супериорна стая с морски изглед 

277 лв.

226  лв.

174 лв.

130 лв.

Легло в двойна стая
с изглед към розовата градина

196 лв.

158 лв.

111 лв.

82 лв.

Единично настаняване в стая
с изглед към розовата градина

255 лв.

206 лв.

137 лв.

102 лв.

Цените са  на човек на ден и включват: 

нощувки на All inclusive, 1 чадър и 2 шезлонга на плажа, считано от 3-ти ред откъм морето до плажната алея (до изчерпване на наличните),  ползване на открит басейн и закрит басейн, безплатен WI-FI интернет в общите части на хотела, курортна такса и хотелска застраховка.  
Чадър и шезлонг на 1-ви и 2-ри ред до водата са заплащат на място по цената, обявена на плажа за сезона.

Намаления:
Дете до 1.99 г. се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предотставя и кошара, безплатно от хотела.
Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с 2-ма възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно
2-ро дете 2-11.99 г., настанено с 2-ма възрастни, ползва 70% отстъпка от цената за възрастен на редовно легло.
Дете от 2 до 11.99 г. настанено на редовно легло с 1 възрастен в стая, се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване.
2-ро дете, настанено в стая с 1 възрастен ползва 70% отстъпка от цената за единично настаняване.
Възрастен, настанен на допълнително легло плаща 80% от цената за редовно легло.

ВАЖНО:
Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела. 
Срокове за анулация без неустойка:
пик сезон - 15 дни преди настаняване
висок сезон - 12 дни преди настаняване
среден сезон - 8 дни преди настаняване
нисък сезон - 5 дни преди настаняване

Разположение и описание на хотела:
Хотел Лагуна Бийч е разположен на самия морски бряг, сред красиво декорирани зелени площи, цветни градини и уханен розариум, в центъра на комплекс Албена. В близост са хотелите Лагуна Маре и Лагуна Гардън, с които изгражда красив архитектурен комплекс. Седеметажната сграда на Лагуна Бийч е с терасовидна архитектура и разполага със 189 стаи и 4 асансьора. От 2014 година хотел Лагуна Бийч е клубен френски хотел под марката Look Voyages, чиито продукт е ориентиран към френската клиентела. Анимационната програма и обслужването се осъществяват предимно на френски език. Предлага се формулата All Inclusive. Хотелът разполага с просторен бюфет-ресторант с открита към морето, лоби бар, снек бар, вътрешен отопляем и външен басейн, както и басейн за деца с увеселителен пратер, на метри от плажа.

Стаи:
Хотел Лагуна Бийч разполага със 189 климатизирани, комфортно обзаведени стаи и студиа с баня и душ, телефон, телевизори с кабелна телевизия, мини-бар и възможност за безплатен Wi-Fi интернет със скорост до 1 Mbps. Стаите са с балкон и по-голямата част от тях са с гледка към морето. Баните разполагат с душ или вана, сешоар, увеличително огледало, хавлии и чехли. Има стая, специално оборудвана за гости с увреждания. Настаняване: до двама възрастни с две деца. Домашни любимци: с предварително запитване и определени условия. Настаняването е след 14.00 ч., освобождаването на стаите до 12.00 ч.
*Двойни стаи (около 20 кв.м) - Хотелът разполага със 167 двойни стаи, уютно и комфортно обзаведени, по-голямата част от които с морски изглед. От тях 18 стаи са с междинна врата, а 25 с двуетажни легла. Двойните стаи са подходяща за настаняване на семейства с деца (максимум 3 възрастни и 1 дете или за 2 възрастни и 1 дете).
  • Единични стаи (около 20 кв.м) - Хотелът разполага с 13 единични стаи с гледка към морето. Те разполагат с едно френско легло, тип спалня и разтегателен фотьоил. Стаите са подходящи за настаняване на семейства от максимум 2 възрастни и 1 дете.
  • Студио (25 кв.м) - Хотелът разполага с 9 студия, състоящи се от двойна стая и кухненски бокс и баня с вана. Подходящи са за семейна почивка на 2 възрастни с 1 дете.

Ресторанти и барове:
Хотелът разполага с просторен ресторант с открита тераса. Предлага разнообразна кухня на бюфет, тематични вечери,междинно хранене към all inclusive. Залата на ресторанта е за непушачи, климатизирана
Брой места: 360
Шведска маса:
закуска - 07.30-10.00 ч.
обяд - 12.30-14.30 ч.
вечеря - 18.30-21.00 ч.
Лоби бар "Лагуна Бийч". Намира се във фоайето на хотела. Предлага алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, пакетирани храни. Работи от 09.00 до 24.00 ч.

Спорт и фитнес:
тенис кортове при хотел "Калиопа";
Гостите на хотела могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса - спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, миниголф и др.

Wellness и Spa:
Хотелът е близо до СПА центровете в хотелите "Добруджа" и "Фламинго Гранд", които са оборудвани с модерни съоръжения за рекреация. Te предлагат различни Wellness програми, програми за красота, козметични процедури и масаж

Развлечения:
Дискотека "Горски цар", намира се на около 300 м. от хотела;
Ресторант "Калиопа", намиращ се на самия морски бряг, пицария пред х-л "Калиопа";
В непосредствена близост до хотела: фризьорски салон , маникюр, педикюр;
магазини за сувенири, напитки, пакетирани и сладкарски хранителни изделия, плажни стоки, дрехи - до хотел "Добруджа", както и по плажната ивица;
много други заведения за хранене: италиански ресторант "Тиамо", мексикански ресторант "Текс-Мекс", бистро "Поко Локо";
наем на велосипеди и рикши;

Безплатни услуги:
24-часова рецепция, информация, събуждане, повикване на такси, пощенски услуги, обмяна на валута, 2 шезлонга и 1 чадър на плажа и басейна на стая, анимация, открит басейн, детски басейн, закрит басейн, основен ресторант с тераса, лоби бар, снек бар. Безплатен Wi-Fi в хотелските стаи, фоайето, лоби бара и на плажа със скорост до 1 Mbps.

През 2015 Албена ще представи поредица от концерти и спектакли на известни изпълнители на открита сцена през месеците юли и август.

Услуги срещу допълнително заплащане:
такси, масаж, джакузи, сауна, пране и гладене, интернет кът с компютри в лоби, домашни любимци, интернационална и българска преса, ежедневно зареждане на мини бара, сейф на рецепция. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са били депозирани в сейфа. Специалните напитки по меню, чипс, Харибо, ядки и тютюневите изделия са срещу допълнително заплащане. Предлагат се още: рент а кар, екскурзии и спортни съоръжения, водни спортове, мини голф, конна езда, гмуркане, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк и др.

Плаж и басейн:
Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Плажът за гостите се намира непосредствено пред хотел Лагуна Бийч, където се предлагат безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии можете да получите от рецепцията на хотела срещу допълнително заплащане. Работното време на водно спасителната служба е 08.30-18.00 часа, след което плажът остава неохраняем. Моля, спазвайте указанията на водно спасителната служба и флаговата сигнализация.
Басейн - хотелът разполага с вътрешен отопляем басейн с джакузи зона и сауна, външен басейн за възрастни и детски басейн с увеселителен пратер. Един чадър и два шезлонга на стая на външния басейн се предлагат безплатно. Хавлии за басейна можете да получите от рецепцията на хотела срещу допълнително заплащане. Работното време на басейна е от 08.30 до 18.00 часа, а в периода от 01.07-31.08, 08.30-19.00 часа. Извън тези часове басейнът е неохраняем, поради което Ви молим да не го използвате.